• Increase Text
  • High Contrast Mode

Oasis Children’s Centre case study

A team of volunteers for Swiss Re helped to improve several areas of the Oasis Children’s Centre playground. This included building new raised planters to brighten up the perimeter of the playground, improving the site for both the children and for the local residents. They also helped with general tidying and maintenance and creating planters from old […]

A team of volunteers for Swiss Re helped to improve several areas of the Oasis Children’s Centre playground.

This included building new raised planters to brighten up the perimeter of the playground, improving the site for both the children and for the local residents. They also helped with general tidying and maintenance and creating planters from old tires next to the site’s main building.

Read more here and see images from the day here.